søndag 20. februar 2011

Brocante Industrielle

Dagens inpirasjon kommer fra Art&Decoration med et knippe industrielle godbiter. Blir visst aldri lei den stilen her. Det oser jo sjel og historie ☺I mitt neste liv må jeg sende inn søknad om å bli født som franskmann... hehehe

Fotografer: Bruno Boigontier og Cristophe Rouffiot

Ha en fantastisk dag i det nydelig været i dag alle sammen.

Klem Nina ♥

5 kommentarer:

beate sa...

åh, sukk!!!!

liker VELDIG!!!

klem beate

Elin | Draumesidene sa...

Hei kjære Nina! Tusen takk for så fine ord! Eg har akkurat klart å gå ein kjempelang tur, uten krykker i et strålande vintervèr. Herleg! Og så finn eg så mange flotte helsingar når eg slår på pc`en. Og prikken over i`en var innlegget ditt! Så herlege bilder du deler! Skal akkurat til å lage dagens innlegg, så då tek eg ofte ein tur rundt hos bloggar eg likar. Henter inspirasjon. Du har seila opp som ein klar favoritt siste veka!

Og så vil eg seie, at du også kan sende ein mail dersom du har behov for det! Har etter kvart mange, nye gode vener her inne. Folk som ein berre veit at ein har mykje til felles med. Eg trur du hadde heilt rett i forrige innlegg; det er ikkje berre interiøret vi har til felles.

Håper søndagen din er fin,
og at den nye veka bringer masse fine opplevingar med seg!

God klem
Elin

Harmoni og Kontrast sa...

Supertøft, flott funn!! Ha en god kveld, Nina:-)

Veronica's hus sa...

Hei
Hvis du ikke allerede har behandlet kjøkkenbordet ditt kunne du ha prøvd drivvedbeisen. Jeg er iallefall veldig fornøyd med den. Den får en grålig finish og blir naturligvis sterkere etter hvor mange lag du fører på.

Ellers herlige inspirasjonsbilder.. som alltid:)

Klem

At home with Nina sa...

Tusen takk for tips om behandling av kjøkkenmøblene. Har utsatt oppstart av oppussing litt, men får vel snart ta meg sammen og bare hoppe i det :)

Og kjære Elin vil jeg gi en stor klem. Håper uken din har startet fint ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...