lørdag 9. april 2011

Og vinnerne er....!

Da har jeg møysommelig lagt inn alle loddene deres på random.org, og jeg har endelig trukket 2 heldige vinnere av et gavekort hos Happylines på 500,-At home with Nina's første Give away!

*Trommevirvel*...........



Elisabeth - kan du ta kontakt med meg? (Finner ikke kontaktinfo på bloggen din).

Tuuusen takk til alle som har vært med! Utrolig morsomt at så mange ville være med på feiringen :) Ikke minst setter jeg enormt stor pris på alle hyggelige kommentarer som har kommet inn underveis! Har kost meg med alle på nytt i natt mens jeg har lagt inn alle navnene deres.



Stor klem ♥

fredag 8. april 2011

Fortsatt noen timer igjen!

Det er fortsatt mulighet til å bli med på Give away. Jeg stenger konkurransen ved midnatt, og trekker 2 heldige vinnere i morgen tidlig. Lykke til alle sammen!



Det er fredag og solen skinner ♥
Ønsker dere alle en praktfull helg!

Klem Nina

onsdag 6. april 2011

Et lite livstegn

Hei alle sammen!

Så utrolig morsomt å se at det har blitt så god respons på Give away'en! Vi runder snart 70 deltagere, og enda er det 3 dager igjen til jeg trekker to heldige vinnere. Velkommen skal dere være alle nyankomne. Stor stas å  ha dere her alle sammen ♥


Her hjemme synes jeg å rekke over alt og ingen ting om dagen. Det vil si; Jeg synes det skjer noe absolutt hele døgnet, men føler at det er så utrolig mye jeg ikke rekker over samtidig. Kjedelig er i hvert fall ikke tilværelsen om dagen!


Undertegnede har endelig, etter mange år med totalt treningsfravær, tegnet medlemskap på nærmeste treningssenter! Fra tidligere å ha vært tilnærmet treningsnarkoman (trente som aerobicinstruktør i mange år i tillegg til at jeg har trent mye med vekter), har det de siste 7-8 årene vært temmelig daffe på akkurat den fronten. Det er en tid for alt, og nå endelig har treningslysten kommet tilbake. Så her går jeg rundt og er kronisk støl i muskler jeg hadde glemt, eller ikke visste jeg hadde.

Bilder har det dessverre ikke blitt mye av den siste tiden, men det kommer, det kommer :)


Etter dager med grått, fuktig og trist vært på Østlandet fikk vi endelig vårstemning igjen i dag. Sol og varmt og bare fortau er balsam for sjelen. Ifølge værvarselet skal godværet fortsette fremover, så nå begynner det å friste å ta i bruk terrassen snart. Deilig tid vi går i møte nå!

Ønsker alle en fortsatt nydelig uke, og lykke lykke til alle sammen med trekningen på fredag!

Stor klem ♥

fredag 1. april 2011

Lanseringsfest Sanselig Sommer

I kveld var endelig den store dagen her med lanseringsfest for boken Sanselig Sommer på Zanz i Lillestrøm. Boken er satt i pennen av Franciska Munck-Johansen med bloggen Franciskas Vakre Verden, og ikke mindre enn 50 bloggere (eller var det 46?) har bidratt med sine egne bilder!

Pga. sykdom på trykkeriet fikk vi ikke med våre egne eksemplarer hjem i dag, men Franciska hadde med seg 10 bøker som ikke var bundet inn enda, så vi har fått bla i boken i butikken. Og jeg sier bare en ting: GLED DERE!

Boken er fullstappet med fantastiske bilder av alt fra nydelige sommerhus til grønne hager man bare kan drømme om å slappe av i på sene sommerkvelder. Morsomt også å se hvor stort spenn det var i bildematerialet. Her burde det virkelig være noe for en hver smak.

Her er noen snapshots fra i kveld:
Nydelige Franciska med boken sin. Var veldig koselig å endelig møtes :)



Er bare å innrømme at det har vært utrolig gøy å få lov til å være bidragsyter! Tror det synes også :D

Et nytt kjempekoselig bekjentskap! Anki fra Landlige hjem




Min søte venninne Turid og meg. Og ja - vi koste oss! :D




Superflinke bloggedamer og en bestis ♥ I midten Marianne fra bloggen Shabby Charm

Verdens flotteste påskeegg!




Premieutdelingen fikk jeg dessverre ikke vært med på. Gratulerer til alle som vant!

Edit: Da har jeg lagt til et par av bloggerne jeg vet hvem er, men det er jo flere her som burde nevnes som jeg ikke husker helt hvor jeg har fra. Hvis du ser deg selv eller noen du kjenner blir jeg kjempeglad hvis du sier fra.


Klem Nina ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...