torsdag 31. mars 2011

Drømmer om sommer og sol

Og mens man venter på at det triste grå været som vi har på Østlandet i dag skal gå over, kan vi jo kose oss med disse nydelige bildene fra H&M's sommer kolleksjon (klikk på bildene for å se større versjoner).




Bilder: H&M


Snart helg!

Klem Nina ♥

LOVE og hallo!

Hei!

Først av alt; Velkommen alle nye besøkende, og tusen takk for alle koselige innlegg her på bloggen og på mail! Om det er stille fra meg her inne for tiden fordi tiden ikke strekker til, så koser jeg meg og leser alt dere skriver.



Mange har kontaktet meg i det siste og spurt hvor jeg har fått tak i bokstavene LOVE, og hvilke farger jeg har på veggene hjemme. I stedenfor å svare enkelthvis poster jeg det her.

Bokstavene er kjøpt hos interiørbutikken Kvist. De har et veldig godt utvalg av bokstaver i flere størrelser, farger og materialer. Nå har de lagt ned butikken i Oslo, men de er heldigvis fortsatt å finne på nettet. Klikk HER for å komme til Kvist.

Fargeskalaen på veggene her hjemme er veldig enkel. De går i kun to farger.
Den lyse grå er fargekode S 1500 N, og er brukt på kjøkkenet, soverommet, arbeidsrommet og rommet til Martine. Jeg er en stor fan av disse helt rene gråtonene. Vil man ha en mørkere nyanse kan man velge S 2000 N, S 2500 N og oppover. Er jo kjempetøft med mørke vegger også synes jeg!
De hvite veggene er malt i fargen Eggehvit.

I morgen er det lanseringsfest på Zanz for oss som har vært så heldige å få bidra med bilder til boken Sanselig Sommer. Gleder meg stort!

Nattinatt alle sammen - og lykke til til alle som deltar på Giwe away'en.

Klem Nina ♥

fredag 25. mars 2011

Give away!!

God fredag alle sammen!

Denne uken er At home with Nina ukas blogg hos Boligpluss. Jippi!!!
Utrolig morsomt å bli valgt ut, og jeg ble så glad så glad!

Dette må jo feires, så nå har jeg bestemt at jeg skal ha min aller aller første Give away!


Gavene som skal deles ut er 2 stk. gavekort på 500,- hos Happylines.

2 heldige vinnere blir trukket ut om 14 dager på fredag 8. april.

Slik deltar du:
1 lodd for å lenke (enten på blogg eller facebook, lenker du begge steder får du to lodd.)
1 lodd for å legge seg som følger (eller for allerede å være følger :-)
1 lodd for å legge seg som følger på Facebook (eller for allerede å være følger :-)
Til slutt legg igjen en kommentar på dette innlegget om hvor mange lodd du skal ha (man kan altså få opptil 4 lodd totalt).

Lykke til alle sammen og ha en fortsatt strålende fredag!

♥ Nina




torsdag 17. mars 2011

Stille for Japan

NIB - Norske interiørblogger: Stille for Japan

Følger oppfordringen til NIB. Det er flere organisasjoner som har opprettet støtteordninger, bl.a. Norges Røde Kors. Ring 820 44 000 og gi 200 kr.


Hjertet blør for alle de rammede, og man blir så utrolig takknemlig fordi man har det så godt selv...

Stor klem fra meg ♥

onsdag 16. mars 2011

God helg (allerede)!

Jadda - vet det bare er onsdag, men i morgen setter jeg snuta til fjells for å ta en aldri så liten husmorferie. (Er dere i nabolaget så finner dere meg på afterski på Dr. Holms..:D)

Jeg har vært så heldig å vinne 3 awarder i det siste, og planene var store for å få et koselig innlegg om det på nett i dag, men her er det fortsatt mye pakking og fiksing igjen. Lover å poste så fort jeg kommer hjem ♥

Før jeg reiser vil jeg også ønske alle nye følgere velkommen. Kjempekoselig å ha dere her alle sammen!

Tusen takk også for kjempegode tips vedr. beising av kjøkkenmøblene mine. Nå gjenstår det bare å finne tid og overskudd til å sette de ut i livet ☺

Ha en fortsatt fin uke og en riktig god helg alle sammen!


♥ Klem

tirsdag 15. mars 2011

Lamper!

Ja - jeg vet hva mange av dere sikkert nå tenker; enda et lampeinnlegg! Hehe
Jeg kan med hånden på hjertet si at det overhodet ikke er planlagt - det har bare blitt sånn :)

Jeg har jobbet alt for mye i det siste (i tillegg til at denne fordømte forkjølelsen virkelig ikke har lyst til å slippe helt taket), så nå har jeg faktisk gått hen og gjort noe skikkelig UFORNUFTIG for å belønne meg selv litt. Men uansett hvor UFORNUFTIG det har vært så har jeg etter nøye gjennom-gang funnet ut at jeg FORTJENER det :D

Jeg har skaffet meg 2 nye sengekompiser! Jeg hadde faktisk planlagt EN lampe, men at det skulle bli TO kom som en overraskelse selv for meg. Jon fra Industrilamper var innom her i går med den ene lampen jeg hadde bestilt, men jammen hadde han en til også som passet perfekt!

Og når jeg først hadde vært så dum å sette inn begge to (bare for å se hvordan det ble liksom), så ble det forferdelig vanskelig å ta den ene ut igjen! Så nå er jeg raka blakk. Og super happy :D
 
Ønsker alle en fortsatt fin uke!

♥ Nina

onsdag 9. mars 2011

Fotograf Petra Bindel

Etter å ha slitt med influensa i 5-6 dager nå må jeg innrømme at det ikke er mange kreative tanker som svirrer rundt i topplokket om dagen, men jeg kom heldigvis over disse fantastiske bildene tatt av fotograf Petra Bindel i kveld som jeg bare måtte vise dere. Bildene er tatt for svenske Elle Interiør. Her var det mye sukkertøy for øyet!




♥ Nina

mandag 7. mars 2011

JIELDÉ ♥ Industrilamper.no

I dag vil jeg slå et slag for Jieldé lampen og nettsiden Industrilamper.no
Siden drives av Jon T. Christensen, en fantastisk hyggelig fyr som beskriver seg selv som en kjedelig konsulent som "kler seg ut som en franskmann om natten og driver med sin pasjon - lamper". Jeg har lenge visst at han har mange flere lamper på lager enn det som vises på hjemmesiden hans, så nå har jeg ristet litt i ham for å få ham til å vise oss alle de skjulte godbitene han har. Og det var mange! Har man spesielle ønsker vet jeg at han også klarer å skaffe det meste på oppfordring.

Jon har slått til med et lite tilbud til oss nå og slår av 400,- på prisen hvis man sier at man har sett denne artikkelen. Dvs. at Standard lampen nå kan bli din for 5.000,-.
(Kan opplyse om at Jon ikke blir rik av å holde på med dette, og at han fra før har liten fortjeneste på lampene - så dette synes jeg var veldig flott av ham).


Det er vel ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet for Jieldé lamper. Jeg synes rett og slett designet er utrolig tøft, og at dette er lamper som passer inn over ALT. De er like fine i alle settinger, passer inn samme hvilken stil du har, og kan brukes i alle husets rom. Den er maskulin, stilren og minimalistisk, samtidig som den er elegant, rund i formen (feminin) og nostalgisk. Den er rett og slett bare dødskul ♥



Den grønne Standard lampen over her synes jeg bare er helt RÅ!

Denne Standard lampen er en spesiell utgave og koster litt ekstra. Kontakt Jon for pris.



Til slutt vil jeg vise dere disse bildene av Angle poise lamper Jon kan skaffe fra utlandet. Er de ikke fantastisk kule?! Disse ligger omtrent likt i pris med en Standard Jieldé lampe. Jeg har selv bestilt en i metall som nettopp har kommet til landet. Gleder meg masse til jeg kan vise den til dere!

Litt historie:
1950: Franskmannen Jean Louis Domecq drev en metallvarefabrikk i Lyon, men han hadde problemer med å skaffe den rette arbeidsbelysningen. Han trengte en lampe som var robust, praktisk og med effektivt lys. Til slutt ga han opp letingen og besluttet å designe din egen lampe. Lampen ble kjent som JIELDÉs standardlampe. Lampen var designet for å yte optimalt i en røff og krevende industrihverdag, og dens kvaliteter ble raskt etterspurt av andre aktører innen tungindustrien.

1953: Selskapet JIELDÉ ble etablert. Domecq's metallvarefabrikk gikk over til å kun produsere lamper for å møte den stadig økende etterspørselen. Navnet på selskapet er utledet av initialene til grunnleggeren og designeren, JLD, som på fransk uttales Ji-eL-Dé (sjieldé).

1955: Den første JIELDÉ brosjyren avslørte den geniale konstruksjonen; elektrisiteten blir transportert gjennoms skjøtene/leddene i lampen, hvilket gjør ledninger overflødig. Armene kan roteres uendelig, uten at ledninger kommer i veien. I tillegg kan armene enkelt skrus av og på. Mekanismen gjorde at man unngikk risikoen for ulykker som ellers lå i at isolasjonsmaterialet rundt elektriske ledninger ble slitt og ødelagt. I løpet av få år var JIELDÉs "Standard" å finne i verksteder og fabrikker over hele Frankrike.

I den senere tid er JIELDÉ blitt et symbol på den franske etterkrigstiden og et ikon for godt design av ypperste kvalitet. De fleste av de gamle lampene er laget for hånd på 1950-tallet og bærer preg av å ha levd sitt liv i et fransk verskted. Ingen lamper er like; hver lampe har sin sjel.

torsdag 3. mars 2011

Jippi!

Her er det jammen år og dag mellom hvert innlegg om dagen. Dagene forsvinner med jobb, lage middag, hjelpe til med lekser, rydde, vaske klær, kjøre barn på trening - ja den vanlige regla. Når kvelden kommer og vesla er i seng, og det har gått i ett i 15-16 timer, så har jeg rett og slett stupt i seng de siste dagene. Lider som regel av lakenskrekk og elsker å sitte oppe om kvelden (med dertilhørende LITE morsomme øyeblikk om morgenen når klokka ringer!), men nå har jeg vært nødt til å kapitulere en periode. Jeg har til og med prestert å sovne foran PC'en her et par kvelder... hehehe

MEN - nå måtte jeg inn her og formidle det glade budskap. Jeg fant nettopp ut at jeg er plukket ut (sammen med andre super flinke bloggere) til å bidra med bilder til boken Sanselig Sommer av Franciska Munck-Johansen med den nydelige bloggen Franciskas Vakre Verden. Jippi! Er så glad! Trallallallallaaaa!


Har gledet meg MASSE til denne boken skal komme ut allerede, og må jo innrømme at jeg ikke gleder meg noe mindre nå :)

Hei og hå og ha en fortsatt fin kveld!

Og ja - Lille gull ELSKER det "nye" rommet sitt :D

♥ Nina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...