mandag 31. januar 2011

Inspirasjon soverom

Fikk tid til å surfe litt i lunsjpausen i dag, og kom over disse herlige soveromsbildene på HousetoHome. Fotograf er Paul Massey. Portfolioen til denne fantastisk flinke fotografen er vel verdt et besøk. Enjoy!




Ønsker alle en fantastisk og kreativ uke!

søndag 30. januar 2011

Dagens fotografering

Tenkte jeg skulle vise dere et par bilder fra dagens fotografering på arbeidsrommet.
Det har jo vært et helt fantstisk vær i dag, og jeg hadde store planer om å få kommet meg ut døra en tur, men timene har løpt helt fra meg. Timene flakser så sinnsykt fort avgårde når jeg tar bilder! Akkurat i dag har jeg vært skikkelig misunnelig på de som jobber i team som stylist og fotograf. Det er jo ikke særlig effektivt å skulle ta ett bilde, gå frem for å flytte litt på en detalj, gå tilbake og ta et nytt bilde, gå frem og gjøre enda noen justeringer osv... Har vært reneste Friskis og Svettis her i dag ☺

Pulten min er jo vanligvis fylt med PC skjerm, tastatur, mus, høytalere og jeg vet ikke hva, og det er jo ikke akkurat noen fryd for øyet. Derfor har jeg demontert og flyttet vekk alt som har med data å gjøre før jeg satte i gang (har virkelig fått trimma i dag jeg altså). Og så utrolig deilig det var å få all ledningskaos og dataduppeditter ut av rommet for noen timer! Sukk - ble jo sååå mye finere. Hva synes dere om resultatet??


I skrivende stund er dessverre alt rot tilbake på plass igjen... Det var deilig så lenge det varte ☺


Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld ♥

Shades of white

God morgen!

I dag skal jeg endelig få tatt noen bilder for Happylines. Dette er første dagen denne uken hvor jeg er hjemme mens det er lyst ute, så nå må jeg utnytte tiden effektivt. Gjorde om ganske mye på arbeidsrommet i går, og gleder meg til å kose meg med litt fotografering i dag :)

Dagens inspirasjon er stylist Camilla Krishnaswamy.


Ha en fin fin søndag!

lørdag 29. januar 2011

I love boxes!

Etter jobb i dag fikk jeg endelig tatt meg en tur på interiørmessen. Jippi!
Fant masse fint (har bl.a. forelsket meg heeelt i et arkivskap i metall fra House Doctor), men det er ikke tvil om at den trenden vi er inne i nå kommer til å fortsette en god stund til. Det var ikke mye revolusjonerende nytt, men undertegnede er nå en gang VELDIG glad i miksen av en nøytral base med rustikke og industrielle elementer som spennende kontraster - så jeg er veldig fornøyd ♥


Det er jo mye som produseres i dag som er laget for å se gammelt og slitt ut, og det man ikke finner på sånne messer selvsagt er virkelig gamle perler som har en patina som kommer fra lang tids bruk.

De fantastiske trekassene på bildet ble lagt ut under nyheter på BUTIK SOPHIE i går kveld. Løp og kjøp ☺

Natti natt folkens!


fredag 28. januar 2011

Inspirasjon arbeidsrom

Fantastiske bilder fra danske RUM. Enjoy!
Vil få ønske alle en super fredag og en riktig god helg ♥

torsdag 27. januar 2011

Detaljer arbeidsrommet

Etter jobb i dag stakk jeg en tur innom Monica's Interiør for å ta en titt. Det resulterte i at jeg hadde med meg 2 nye sinkkasser hjem som jeg har tenkt å bruke som hylle på arbeidsrommet. Her er foreløpig resultat ☺


Ha en fortsatt fin kveld og god natt ♥

onsdag 26. januar 2011

Hverdagslykke




Når jeg kom hjem fra jobb i dag ventet verdens beste overraskelse i postkassen på meg!
Min postkasse inneholder, som de fleste andre, stort sett regninger og et hav av reklame, så jeg skjønte vel ikke stort når jeg så at den i dag også inneholdt en stor konvolutt.
Vel i hus fant jeg ut at konvolutten inneholdt en søt liten innpakket gave! Har følt meg som et lite barn på julaften i dag - dette hadde jeg jo overhodet ikke ventet meg. Hvem i alle dager finner på å sende gaver på en vanlig hverdag? Det er 11 mnd til julaften, og nesten like lenge til bursdagen min - så jeg skjønte mildt sagt ingen ting!

Med pakken fulgte det også med verdens koseligste håndskrevne hilsen, og det viser seg at pakken er sendt av en venninne jeg har møtt gjennom bloggen her for litt siden! Da ble jo overraskelsen enda større. Snakk om å ha blitt kjent med verdens søteste menneske!  I pakken lå de fine tingene som er avbildet her, og jeg ble så utrolig glad ♥

Takk for at du er du vennen - jeg er så heldig som har møtt deg. Du har fått en helt vanlig verdag til å bli noe helt helt utenom det vanlige. (Skjønner fortsatt ikke at jeg har fortjent dette). Kanelmandlene er snart spist opp - de er kanongode! (Godt det er en stund til bikinisesongen starter...hihi). Stooooor bamseklem ♥



tirsdag 25. januar 2011

Presentation is everything

Hei godtfolk ☺

I kveld har jeg sittet og lekt meg med flere bilderedigeringsprogrammer.
Det er jo en kjensgjerning at øvelse gjør mester, og det gjelder også i høyeste grad redigering av bilder. Enkelte dager klaffer liksom alt man gjør. mens man andre dager kan sitte i timesvis uten at man får til noen ting. Så jeg øver - og har det kjempemorsomt underveis ☺

Jeg har lenge hatt STYLIZIMO som en av mine favorittblogger. Den drives av en dame med det klingende navnet Nina *knis*, og noe av det som gjør henne til en av mine favoritter er bl.a. at hun i tillegg til å ta veldig fine bilder har en egen egenskap til å presentere de så bra. I dag tok jeg kontakt med denne søte damen, og hun var mer enn villig til å tipse meg om hvilke programmer hun bruker. Tusen takk Nina!

Min filosofi er at man skal dele på den kunnskapen man har, og ikke sitte med den alene, så hermed bringer jeg videre det jeg har funnet ut ☺


I tillegg til å bruke Photoshop, som er mitt hovedverktøy også, kunne hun tipse meg om et GRATIS program som heter Picnik. Dette er et glimrende program for de som ikke har tid til å sette seg inn i Photoshop (som er et "heavy" program - jo mer man lærer - jo mindre finner man egentlig ut at man vet).
I tillegg finnes det et annet gratis program som heter Photoscape som også er veldig bra. Programmet har mange redigeringsmuligheter når det gjelder forskjellige rammeeffekter, bildejustering, animering, konvertering til svart/hvit etc. Har sittet med programmet i et par timer i kveld, og har enda ikke rukket innom alle kategoriene.

For de av dere som er glade i teksteffekter er DaFont en side fullstappet med GRATIS fonter.


Dette bildet er vel nesten litt "manipulert til døde", men nå orket jeg ikke å begynne på nytt. Ble vel kanskje ikke så galt med tanke på at vi er inne i en periode hvor gamle slitte ting med patina og factory vintage er i vinden som aldri før ☺

Klem Nina ♥



mandag 24. januar 2011

Happylines = Happynina

For 2-3 uker siden arrangerte Happylines i regi av Franciskas Vakre Verden  en konkurranse for å finne hjem som kan egne seg til fotografering av bakgrunner for deres wallstickers og illustrasjoner. Bildene vil bli brukt på Happylines nettsider og til annen markedsføring.

Dette syntes jeg hørtes spennende ut, så jeg hev meg rundt og meldte meg på konkurransen, og i kveld har jeg fått en kjempekoselig mail fra Happylines hvor de skriver at jeg gikk helt til topps! Jippi!!!!

I tillegg lurer de på om jeg har lyst til å ta bildene de trenger selv, og det var jo en ekstra morsom bonus. Må innrømme at jeg har fått litt prestasjonsangst, men den som intet våger intet vinner ☺

En herrrrlig avslutning på helgen det her - skal smile bredt langt inn i drømmeland!


Natteklem fra happy Nina ☺



søndag 23. januar 2011

Tiden går så alt for fort!

Ukene og dagene flyr avsted, og døgnet skulle helst hatt dobbelt så mange timer - minst!
Har vært så mye på farten i det siste at ting har hopet seg opp her hjemme, så i dag er det vaske- og ryddedag (som er noe av det kjeeeedeligste jeg vet!). Vesla er avgårde og står på slalom, så en av oss får i det minste vært ute og kost seg i det fine været i dag. I kveld skal vi ha pinnekjøtt og kos med gode venner - det blir en deilig avslutning på en travel helg .

Ønsker alle en super søndag!


Klem ♥

fredag 21. januar 2011

In my House

Dagens handletips er In My House.
En sjarmerende liten nettbutikk som har et lite knippe interiør- og klesartikler. De har bl.a. et imponerende utvalg av kule emaljeskilter! Du finner søte interiørdetaljer, flotte klokker, et godt utvalg av rustikke bokstaver, industrilamper etc. Med andre ord en liten skattekiste for den som liker å fylle på detaljer med den rette industrielle "looken". Her er det i hvert fall flere ting jeg kunne tenke meg ☺

Ønsker samtidig alle en super fredag. Bare noen timer til helg!




torsdag 20. januar 2011

Nå må jeg nesten skryte litt

Bare så det er sagt med en gang; datatekniske ting er ikke min greie. Å bruke det derimot er greit, og når små problemer dukker opp pleier jeg som regel å klare å løse dem.
Jeg har i mange år hatt en "datagemal" i hus, og det har vært så lett å spørre ham om råd hver gang noe har trengt å fikses. Det som er dumt med dette er at man jo aldri lærer seg noen av disse tingene selv.

Akkurat nå driver jeg og setter opp en PC fra "scratch", og har jeg forbannet meg på at jeg skal klare ALT selv. Googler for harde livet etter hvert som ting dukker opp her, og har installert diverse programvare, har vært inne i kabinettet og koblet fra en vifte som bråkte noe forferdelig, fått overført mail og jeg vet ikke hva. Jeg har til og med klart å installere min trådløse skriver (som ovennevnte datamann faktisk aldri fikk til å fungere via nettverket..hihi)!

Så mens jeg svetter videre og klør meg i hodet her tenkte jeg at jeg skulle poste en ny liten collage med bilder jeg tok i helgen.


Ønsker alle en fortsatt fin torsdagskveld ☺


onsdag 19. januar 2011

Og så var det slutt...

Har lyst til å dele et dikt med dere som jeg har fått tilsendt av en venninne;


Det å savne...

Det er et privilegium å kjenne savn.
Vondt, ja, og tungt.
Men det forteller om en nærhet som var.
Om varme, lys og latter.
Det å savna er den andre sida
av det å ha fått.
Å ikke kjenne savn ville være å
aldri ha elsket.


Forfatter: Bente Bratlund Mæland

tirsdag 18. januar 2011

Ta vare på hverandre

Livet er en gave...

De fleste av oss stresser gjennom hverdagen. Det er en stor "tidsklemmekabal" som skal gå opp hver eneste dag. Levere barn, hente barn, middag som skal lages, ting som skal fikses, vaskes og ryddes. Og til tider kan det se ut som om livet er en eneste rad av hverdager hvor man til tider føler man kommer til kort, og tiden aldri strekker til. Det er vel litt sånn for de fleste i større eller mindre grad, og i noen perioder mer enn andre.

Min oppfordring i dag er å stoppe opp og trekke pusten. Og FØLE. Og kjenne på at selv om tiden ofte er knapp så har vi MYE å være takknemlig for, og mange å være glad i. Det er de små øyeblikkene som teller. Det er de livet består av. Et lite blikk. En klem. En koselig tekstmelding. Barnearmer rundt halsen. En hånd som blir strukket ut. En gul post-it lapp på speilet på badet om morgenen...

Bruk øyeblikkene og NYT dem.

Hva som har fått meg i det nostalgiske hjørnet i dag?
Moren til en venninne av meg lever sine siste minutter akkurat . Kreften vant. Tårene triller og man kan ikke gjøre NOEN ting. Annet enn å være takknemlig for det man har hatt sammen - for øyeblikkene man alltid vil huske.

Midt i all sorgen kommer kommer en solstråle inn av vinduet, og den syke får i siste øyeblikk vite at hun skal bli oldemor! Og selv om hun ikke lenger er i stand til å snakke kan man se at hun FORSTÅR. Og DET - og akkurat det, er det eneste som betyr noe akkurat nå...



STOR klem ♥


mandag 17. januar 2011

Vårfornemmelser

Det har vært en helt praktfull dag her i dag.
Man får jo nærmest vårfornemmelser når det er 3 varmegrader og sol selv om kalenderen fortsatt sier at det er januar!

Det begynner snart å bli på tide å bestille nye frø til urtehagen også. Jeg har de siste årene bestilt frø på nettet fra Rara växster som kan anbefales på det varmeste. De har et enormt utvalg som ikke alltid kan skaffes andre steder. I tillegg har de rimelige priser.
I fjor glemte jeg å bestille og ble nødt til å kjøpe frø hos et lokalt plantesenter. Det ble i hvert fall dobbelt så dyrt i tillegg til at mange av frøene ikke ville spire, så det var en stor skuffelse. Tenkte jeg skulle plante litt tidligere i år også. Urtene mine har en tendens til å bli skikkelig store og fine først langt ut på sommeren, så i år må jeg prøve å starte litt før. Den som hadde vært så heldig å ha et lite drivhus... Blir fort trangt om plassen når alt må stå på kjøkkenet til nattefrosten har gitt seg ☺



Ønsker alle en koselig ettermiddag ♥

søndag 16. januar 2011

Detaljer

Etter en laaang arbeidsuke har jeg endelig hatt anledning til å ta frem kameraet igjen.
Det har heldigvis vært "fint vær ute til å være inne i" i dag, så etter å ha måkt litt snø har jeg kost meg inne. Gleder meg virkelig til det blir lysere om ettermiddagene, så det blir lettere å få tatt litt bilder resten av uken også.

Nå skal jeg endelig få båret all julepynten på loftet som har stått stablet på arbeidsrommet i 2 uker (flaut).

Ha en fortsatt fin søndag!













































- Nina -
♥ ♥ ♥

fredag 14. januar 2011

Riktig god helg!

Er en snartur innom for å ønske alle en riktig god helg!

Jeg springer rundt her for å gjøre meg klar til jentekveld. Gleder meg masse! God mat og drikke kombinert med verdens herligste jenter er jo en garantert suksess - så dette blir bra ☺

Kos dere!

Stor klem ♥





torsdag 13. januar 2011

Scandinavian colors

Jeg har egentlig hatt som mål at jeg skulle legge inn minst ett nytt innlegg her hver dag, men ser nå at det ikke er så lett å få til i praksis. Fullt kjør på jobb, hus og barn tar det meste av tiden om dagen, og så trenger jeg, irriterende nok, litt søvn også innimellom. Når man endelig har litt tid til overs så er det jammen ikke noe lys å få tatt bilder i heller. Så i dag tok jeg en liten runde på nettet for å se om jeg fant noe fint, og det gjorde jeg til gangs.

Bildene av denne nydelige leiligheten fant jeg hos Sisters Agency. For et fantastisk lys!
Leiligheten fremstår som veldig enkel, men selv om den i utganspunktet er sparsommelig innredet, synes jeg den har en lun atmosfære. Det grove grå tregulvet (som er akkurat sånn som jeg drømmer om :) står i fin kontrast til alt det hvite. Det samme gjelder også de enkle detaljene i mørkt tre. Dette var bare lekkert. Enjoy!







tirsdag 11. januar 2011

Litt om meg

Tenkte jeg skulle gi litt mer info om meg selv i dag.
Det er jo ikke mange ukene siden jeg startet bloggen, og jeg har ikke skrevet stort om meg selv, so here it goes.

Jeg er utdannet økonom, og jobber til daglig med papirer og tall, og har ikke bruk for det minste snev av kreativitet karrieremessig sett. Men så har man heldigvis noe som heter fritid og hobbier ved siden av. Og det er her jeg koser meg ☺

Fotointeressen startet mens datteren min var liten, så hun har faktisk "skylda" for at den lidenskapen våknet. En fotogen og tålmodig liten modell med store øyne var en god start, og snart skaffet jeg meg et digitalt speilreflekskamera. Jeg har tilegnet meg det jeg har av kunnskap vedr. foto og bildebehandling ved å tråle nettet, lese bøker og MYE prøving og feiling. Noen år drev jeg også min egen Photoshop tips og triks side med et aktivt forum hvor folk fra hele verden møttes og hjalp hverandre. Veldig lærerikt, og ikke minst sinnsykt morro!

I 2004 kom jeg i kontakt med Scanpix Creative, og var så heldig å bli den første amatørfotografen i stallen deres. Gjett hvem som var stolt! De påfølgende årene ble det tatt MYE bilder, og favorittmotivet ble tette nærbilder (hovedsaklig svart/hvitt) hvor øynene står i fokus.

(Teksten fortsetter under bildet).

Interessen for interiør våknet vel ordentlig for en 3 års tid siden.
Å ha en venninne som driver verdens herligste interiørforretning (og klesbutikk) er egentlig en ganske risikofylt affære. I hvert fall blir det fort mange ting som blir med hjem! Stilen her hjemme forandret seg gradvis fra å se ut som en skeidar katalog til å få et litt mer personlig preg.

De siste par årene har det av forskjellige grunner dessverre blitt veldig lite fotografering, men jeg håper starten på denne bloggen også vil føre til en ny "fotovår". Vi får se ☺

Det er på tide å krype i seng, men før jeg hopper under dyna må jeg slå et slag for favoritt-butikken som uten tvil er opphavet til at jeg har blitt en liten "interiørskrulle". (Man er jo mildt sagt litt skrullete når man blir hoppende glad hver gang man kommer over en shabby fruktkasse eller en gammel rusten lampe...hihihi). Butikken med alle godsakene er Monica's Interiør på Sofiemyr (Oppegård).

Natti natt ♥

søndag 9. januar 2011

Snø og sånt

Det er vått, grått og trist på Østlandet i dag, og all den nydelige snøen som lå så tungt på trærne i går er borte, men jeg tok heldigvis med meg kameraet ut en liten tur i går.
Jula ble ryddet ut av huset for en uke siden, men jeg måtte på loftet og hente et par julekuler igjen i går så jeg fikk tatt dette bildet. Kong vinter er jo bare nydelig når alt er dekt av et hvitt teppe. Er ikke mye til vintermenneske, men når det først skal være vinter så foretrekker jeg knirkende snø fremfor den rotbløyta som har vært i dag.
Jepp - skal være den første til å innrømme at jeg allerede har begynt å se frem til sommeren igjen.

Håper alle har hatt en deilig weekend, og at batteriene er ladet til en ny arbeidsuke.
Vil også få takke for alle koselige kommentarer som har kommet inn vedr. bidraget til NIBs januarutfordring. Setter kjempestor pris på det ♥


- Nina -
♥ ♥ ♥

NIB's utfordring - Barnerom

Her er mitt bidrag til januarkonkurransen til Norske Interiørblogger.

Pulten er laget av en gammel dør kjøpt på finn.no. Skuffeseksjon og bordben er fra IKEA. Glassplate fra lokal glassmester. Det midterste speilet i døren er fylt med bilder av familie, venner og diverse ferieminner.

Den gamle fabrikkstolen er et funn fra en nedlagt nettbutikk. Klokke fra IKEA. Plakaten er hjemmelaget.

Hyllene er plassbygd, og er laget av hobbyplater og hylleknekter fra Obs Bygg. Oppbevaringsesker og kurver fra IKEA. Gammel krakk fra Monica's Interiør.

 Kveldsstemning :)


- Nina -
♥ ♥ ♥


lørdag 8. januar 2011

House Doctor - Everyday Collection 2011

Har endelig fått tid til å sette meg ned og bla gjennom vårnyhetene fra House Doctor.
De har lenge vært en av favorittleverandørene mine, og de skuffer ikke denne sesongen heller.

Den industrielle "looken" har jo vært populær lenge nå, og House Doctor har mange flotte produkter som passer inn i og understreker stilen. De har også et stort utvalg av lykter, kule kasser og kurver som for meg er et must når det gjelder å gjøre det lunt og hjemmekoselig. I tillegg har de jo bare verdens kuleste metallskap. Et arkivskap i metall står HØYT oppe på ønskelisten. Synes stylistene har gjort en kjempejobb, og jeg skulle gjerne flyttet inn i flere av sidene i den nyeste katalogen deres som dere finner HER.





Alle bilder: House Doctor

Ønsker alle en fantastisk lørdag!

torsdag 6. januar 2011

10 tips til bedre bilder innendørs

  1. Kjøp et STATIV. Å ta bilder innendørs betyr i de fleste tilfeller at man har lite lys til rådighet, og lukkertiden blir lang. For å unngå bevegelsesuskarphet kan et stativ bli redningen. I dag har de fleste digitalkameraer mulighet for å stille inn veldig høy ISO slik at man kan ta bilder selv ved dårlig lys, men dette kan gi veldig kornete/grumsete bilder avhengig av hva slags kamera man har. Monter kameraet på et stativ eller sett det på noe som er stabilt, sett ned ISOen og knips i vei.
     
  2. Prøv å UNNGÅ BLITS.
    Bruk av blits vil i de aller fleste tilfeller føre til et hardt og lite flatterende lys. Hvis blits er nødvendig - rett den opp mot taket for å få et indirekte og mykere lys.
     
  3. DAGSLYS gir det beste lyset. Av og til må man ha på lamper inne for at motivet ikke skal bli for mørkt, men prøv å unngå det så langt du kan. La i hvert fall naturlig lys være hovedlyskilden. Ved riktig lyssetting kan resultatet fortsatt bli bra uten dagslys, men da krever det at man bruker tid på etterbehandlingen av bildene.
    Direkte sollys er også vanskelig å håndtere da kontrastene blir store og man enten får veldig lyse (utbrente) partier, eller veldig mørke (gjengrodde) skyggepartier. Har du tilgang til det så er indirekte (mykt) lys best. Skal du ta noen små detaljbilder - lag et stilleben ved et vindu hvor solen ikke står rett på.
      
  4. Bestem deg for hva som er HOVEDMOTIVet ditt og komponer bildet deretter.
     
  5. Lær deg noen grunnleggende regler om KOMPOSISJON - det gyldne snitt. Noen eksempler finner du her: Fotoskolen - det gyldne snitt. Husk at regler er til for å brytes og av og til da :)
     
  6. Eksperimenter med DYBDESKARPHET.
    Hovedregelen er at jo større brennvidde du har, og jo nærmere du er motivet, jo mer uskarp blir bakgrunnen. Dette er en kjempefin teknikk for å isolere hovedmotivet ditt fra bakgrunnen, og lager spennende nærbilder.
     
  7. Gå til anskaffelse av et BILDEREDIGERINGSPROGRAM, og lær de mest grunnleggende funksjonene. Jeg bruker selv Adobe Photoshop, men Adobe Photoshop Elements er et fantastisk program til en brøkdel av prisen. Det finnes flere fotoblader og nettsider som har mange tips og triks vedr. bruken av dette. Et uvurderlig hjelpemiddel for blant annet å korrigere hvitbalanse, beskjære bilder etc.
     
  8. Hvis kameraet ditt har mulighet til det - skyt i RAW-FORMAT.
    Ja - det tar litt tid å konvertere bildene, men man får virkelig lønn for strevet i form av full kontroll over hvitbalanse og eksponering/kontrast osv.
     
  9. Skaff deg en REFLEKTOR. Et  "must have" for å lette opp mørke skyggepartier.
    Det trenger ikke være fancy utstyr fra fotobutikken (de fleste har et godt utvalg av dette til en ikke alt for høy pris), men kan like godt være en stor hvit plate eller en plate kledd med aluminiumsfolie.
     
  10. De foregående punktene gjelder i hovedsak fotografering av stillestående objekter. Å drasse på et stativ hvis man skal ta bilder av barn i lek er jo selvfølgelig ingen god idè :)

    Når det gjelder å ta bilder av mennesker har jeg en gylden regel; GÅ NÆRMERE.
    Det er vel ikke mye som fasinerer meg mer enn tette portrettbilder. Er selv mest glad i svart/hvit portretter da jeg synes det fremhever uttrykk og stemninger best. Husk å fokusere på øynene. THE EYES HAVE IT :)
- Nina -
♥ ♥ ♥


onsdag 5. januar 2011

Dagens

Stemningsbilder fra entrèen :)


Det har vært full rulle på jobb i dag med årsoppgjør for 3 firmaer, og derfra bar det rett hjem  for å ta i mot håndtverkere. Har lagt ut en forespørsel på mittanbud.no for å få pris på oppussing av badet. Hadde 2 firmaer på besøk i ettermiddag, og håper jeg kan få inn pris fra minst 2 til.
Sånn passe deprimerende at det å rehabilitere et knøttlite bad (omtrent på størrelse med et bøttekott:) skal koste en hel formue. Det er påvist fukt både i vegger og i hele gulvet, så ett eller annet må gjøres snarest. Forhåpentligvis vil de komme med en overkommelig pris så jeg kan sette i gang snart. En budsjettløsning er jo å få satt inn et dusjkabinett, men det frister lite for å si det mildt. Men må man så må man. Så nå er det bare å krysse fingrene og vente på hvilke tilbud de vil komme med. Og så er det kanskje på tide å lage middag :)

Ha en super kveld !




Artikkel i Boligpluss

Tenkte jeg skulle legge ut en kopi av artikkelen fra hjemmet vårt i Boligpluss fra oktober 2009. Begynner å bli en stund siden den var på trykk, men det er litt morsomt å ha en kopi her på bloggen :)

Det var utrolig rart å se sitt eget hjem på trykk i et interiørblad, og det var en spennende erfaring å ha en profesjonelt styling/fototeam i hus. Er vel første gang i mitt liv jeg har strøket alt sengetøyet også... hehehe
Savner virkelig sommeren når jeg ser bildene. Er overhodet ikke noe vintermenneske, og tiden går så alt for sakte frem til jeg kan fylle terrassen med lykter, blomster, puter og pledd igjen... sukk




Alle bilder er tatt av fotograf Sveinung Bråthen.
Gjengitt med tillatelse fra Boligpluss 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...